Graag nodigen wij u uit voor een infovergadering over de toekomstige inrichting van het projectgebied ‘Mondingsgebied Grote Nete’ uit de cluster Nete en Kleine Nete. Op deze infovergaderingen geven we u graag meer uitleg over het geactualiseerde Sigmaplan, het doel en de uitwerking van het project. U kunt  er ook terecht met al uw vragen. Vooraf inschrijven voor deze infovergadering is niet nodig.

De infovergaderingen vinden plaats op:

Dinsdag 24 november 2015, om 20 uur in de patio van het gemeentehuis te Nijlen (Kerkstraat 4).
Donderdag 3 december 2015, om 20 uur in zaal Colibrant te Lier (Deensestraat 6).

Het project ‘Mondingsgebied Grote Nete’ maakt deel uit van het omvangrijke Sigmaplan, dat Vlaanderen beter beschermt tegen overstromingen en tegelijk waardevolle natuur langs de Vlaamse rivieren in ere herstelt. Er zijn drie projectzones in de cluster ‘Nete en Kleine Nete’. Voor de zone ‘Beneden-Nete’ wordt de inrichtingsvisie momenteel technisch uitgewerkt en voor de zone ‘Varenheuvel-Abroek’ wordt de inrichtingsvisie momenteel in een inrichtingsplan gegoten. Daarmee kon u vorige zomer al kennismaken via infomarkten en een nieuwsbrief. Voor de derde zone, het ‘Mondingsgebied Grote Nete’, wordt het studiewerk stilaan afgerond.

Meer informatie vindt u op www.sigmaplan.be. Met vragen over deze infovergadering kunt u terecht bij Koen Deheegher op het nummer 03/224 62 59.