Het infopunt van de Durmevallei zet voor de laatste keer dit jaar de deuren open. Daarna kan je het infopunt een tijdje enkel bezoeken na reservatie.

In het infopunt van de Durmevallei krijg je alle informatie over het Sigmaplan en de natuur langs de Durme. Het infopunt is gratis te bezoeken: in principe na reservatie, maar tijdens het toeristisch seizoen ook elke eerste zondag van de maand tussen 14 en 17 uur. Het is de ideale manier om meer te weten te komen over het Sigmaplan en de projectgebieden in de Durmevallei. Tip: gebruik het infopunt als uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten in de prachtige natuur. 

Je kan een bezoek aan het infopunt combineren met een wandeling, fietstocht of boottocht. Een groep enthousiaste Sigmagidsen staat klaar om jou en je groep op sleeptouw te nemen! Voor info en reservaties neem je contact op via durme@sigmaplan.be of 052 34 25 40.

Praktisch

Het infopunt bevindt zich op de Scheldedijk in Driegoten in Hamme. Van mei tot september ben je elke eerste zondag van de maand welkom tussen 14 en 17 uur. 

Meer info op de website van vzw Grenzeloze Schelde.