Bezoek de infokeet!

Wil je weten hoe de natuurgebieden van het toekomstige Grenspark Groot-Saeftinghe er binnen enkele jaren zullen uitzien? In de infokeet krijg je meer uitleg over het Sigmaplan en de natuur in de regio.

Praktisch

De infokeet is open op maandag en donderdag van 9 tot 16 uur en op woensdag van 13 tot 16 uur.

Voor groepen van 12 tot 50 personen is het mogelijk om een toelichting of werfbezoek met gids aan te vragen, zowel in de week als tijdens het weekend. Reserveer je bezoek via info@sigmaplan.be.

Je vindt de infokeet aan Zoetenberm 6a in Beveren. De meest eenvoudige route is via Propsperpolder centrum (kruising Belgischedreef en Sint-Engelbertusstraat). Van daaruit neem je de Hertog Prosperstraat naar het oosten. Vroeger liep die straat door tot aan de Schelde, maar nu komt ze uit op de Sigmadijk rond het toekomstige overstromingsgebied. Aan de voet van die dijk loopt een weg die je naar de Zoetenberm brengt. Van zodra je op de Zoetenberm bent, zie je de infokeet op de dijk liggen met onderaan de parking. (Hier vind je een plannetje.)

Opnieuw open

Door het stormachtige weer tijdens het tweede weekend van maart had de infokeet heel wat schade opgelopen. Daarom was het tijdelijk niet mogelijk om de keet te bezoeken. Intussen is de schade hersteld en is iedereen weer welkom!