Bezoek de infokeet!

Wil je weten hoe de natuurgebieden van het toekomstige Grenspark Groot-Saeftinghe er binnen enkele jaren zullen uitzien? In de infokeet krijg je meer uitleg over het Sigmaplan en de natuur in de regio. Zowel in de week als in het weekend kun je een toelichting of werfbezoek met gids aanvragen, voor groepen van 12 tot 50 personen.

Praktisch

Je vindt de infokeet aan Zoetenberm 6a in Beveren. De meest eenvoudige route is via Propsperpolder centrum (kruising Belgischedreef en Sint-Engelbertusstraat). Van daaruit neem je de Hertog Prosperstraat naar het oosten. Vroeger liep die straat door tot aan de Schelde, maar nu komt ze uit op de Sigmadijk rond het toekomstige overstromingsgebied. Aan de voet van die dijk loopt een weg die je naar de Zoetenberm brengt. Van zodra je op de Zoetenberm bent, zie je de infokeet op de dijk liggen met onderaan de parking. (Hier vind je een plannetje.)

Je kan een bezoek aanvragen via info@sigmaplan.be.

Tijdelijk niet toegankelijk

Door het stormachtige weer tijdens het tweede weekend van maart heeft de infokeet heel wat schade opgelopen. Daarom is het tijdelijk niet mogelijk om de keet te bezoeken. Hou deze pagina en onze Facebook- en Twitter-account in de gaten om te weten wanneer het infopunt weer opengaat.