Op woensdag 15 maart vindt de laatste van drie infomarkten over de toekomst van de Demervallei plaats. Na Aarschot en Werchter: Scherpenheuvel-Zichem. De Demerpartners tekenen andermaal present om je wegwijs te maken.

De Demergemeenten halen geregeld het nieuws door overstromingen. Daarnaast worden tal van natuurgebieden in de vallei tijdens de zomerperiode bedreigd door droogte. Met die problemen wil het Sigmaproject Demervallei voorgoed komaf maken, en het wil meteen ook het natuurlijke leven in de vallei een boost geven. De Vlaamse Regering, de provincie Vlaams-Brabant en de Demerpartners bundelen hun krachten in een veelzijdig scenario, dat inzet op waterveiligheid, natuur, economie, recreatie en erfgoed. Op de infomarkten lichten de partners je alle mogelijke facetten toe.

Derde en laatste stop voor de infomarkten is Scherpenheuvel-Zichem, na Aarschot en Werchter eind februari. Bent u benieuwd naar de plannen voor de Demervallei? Van 16 tot 20 uur is zaal De Hemmekes in Scherpenheuvel-Zichem de gastlocatie. 

Praktisch:

Woensdag 15 maart, 16-20 uur

Zaal De Hemmekes, Ernest Claesstraat 34, 3271 Scherpenheuvel-Zichem

Meer info over het Sigmaproject Demervallei vindt u op de projectpagina en in de recente projectbrochure.