Welkom in het infopunt!

In het infopunt van de Durmevallei krijg je alle informatie over het Sigmaplan en de natuur langs de Durme. Het infopunt is gratis te bezoeken: tijdens de maandelijkse openingsdag of na reservatie. Je kan een bezoek aan het infopunt ook combineren met een wandeling, fietstocht of boottocht. Een groep enthousiaste Sigmagidsen staat klaar om jou en je groep op sleeptouw te nemen!

Het infopunt is van april tot september bovendien elke 4de zondag van de maand open van 14u tot 17u. Het is de ideale manier om meer te weten te komen over het Sigmaplan, de projectgebieden in de Durmevallei en te genieten van de prachtige natuur!

Praktisch

Het infopunt bevindt zich op de Scheldedijk in Driegoten in Hamme. Op afspraak kan je in groep langskomen. Voor info en reservaties neem je contact op via durme@sigmaplan.be of 052 34 25 40.

Grenzeloze Schelde vzw

Grenzeloze Schelde-Escaut Sans Frontières vzw is de organisatie achter het infopunt van de Durmevallei. Ze bieden een gevulde kalender aan, boordevol activiteiten om de Durmevallei te voet, met de fiets of per boot te komen verkennen. Telkens krijg je het gezelschap van een ervaren Durmegids. 

Zin in meer? Grenzeloze Schelde organiseert jaarlijks verschillende boottochten op de Schelde, langs verschillende gebieden van het Sigmaplan. Zonder meer een aanrader! Meer info over alle activiteiten van Grenzeloze Schelde-Escaut Sans Frontières vzw vind je hier.