Welkom in het infopunt!

In het infopunt van de Durmevallei krijg je alle informatie over het Sigmaplan en de natuur langs de Durme. Het infopunt werd feestelijk geopend op 23 april 2017 en is vanaf nu gratis te bezoeken na reservatie. Je kan een bezoek aan het infopunt ook combineren met een wandeling, fietstocht of boottocht. Een groep enthousiaste Sigmagidsen staat klaar om jou en je groep op sleeptouw te nemen!

Praktisch

Het infopunt bevindt zich op de Scheldedijk in Driegoten in Hamme. Voor info en reservaties kun je contact opnemen via durme@sigmaplan.be of 052 34 25 40.

Grenzeloze Schelde vzw

Grenzeloze Schelde-Escaut Sans Frontières vzw is de organisatie achter het infopunt van de Durmevallei. Ze bieden een gevulde kalender aan, boordevol activiteiten om de Durmevallei te voet, met de fiets of per boot te komen verkennen. Telkens krijg je het gezelschap van een ervaren Durmegids. 

Zin in meer? Grenzeloze Schelde organiseert jaarlijks verschillende boottochten op de Schelde, langs verschillende gebieden van het Sigmaplan. Zonder meer een aanrader! Meer info over alle activiteiten van Grenzeloze Schelde-Escaut Sans Frontières vzw vind je hier.